Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι λόγω εορτών το help desk της πλατφόρμας μας θα παραμείνει κλειστό από τη Δευτέρα 25/12/2017 έως και την Παρασκευή 05/01/2018.
Μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε με τους συμβούλους του todikio.gr κατά τις ημέρες και ώρες διαθεσιμότητας, που αναγράφονται στην ατομική τους καρτέλα.

Για βοήθεια καλέστε στο 210 8048552

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Το todikio.gr είναι η πρώτη πλατφόρμα στην Ελλάδα παροχής νομικών υπηρεσιών online και αποτελεί μία νέα επιλογή στην επικοινωνία μεταξύ συμβούλων και ατόμων που αναζητούν επίλυση στα νομικά τους προβλήματα, με ένα άμεσο, προσωπικό, ασφαλή και οικονομικό τρόπο.
Σκοπός μας είναι να σας φέρουμε σε επαφή με ικανούς και καταξιωμένους δικηγόρους και συμβούλους, οι οποίοι θα σας προσφέρουν αξιόπιστες συμβουλευτικές υπηρεσίες. Δέσμευσή μας είναι η αμεσότητα, η ταχύτητα και η ασφάλεια σας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ todikio.gr;

Το todikio.gr είναι το πρώτο site του είδους του στην Ελλάδα και σας επιτρέπει να επιλέξετε τον σύμβουλο που χρειάζεστε και με ένα click να επικοινωνήσετε μαζί του. Με το todikio.gr μπορείτε να λύσετε τις νομικές σας απορίες από την άνεση του σπιτιού σας, άμεσα και γρήγορα. Με το προνομιακό πακέτο χρεώσεων που σας παρέχουμε, έχετε πρόσβαση σε νομικές υπηρεσίες με τρόπο εύκολο και οικονομικό.

ΣΥΝΔΕΣΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ

Συνδεθείτε

Loading...