Οι χρεώσεις μας είναι ευέλικτες για να μπορείτε να διαχειρίζεστε το κόστος όπως σας ταιριάζει.

Τοdikio.gr ενώνει με απλό τρόπο εσάς που αναζητείτε λύση στις νομικές σας απορίες με δικηγόρους, φοροτεχνικούς, συμβολαιογράφους και άλλους συμβούλους. Πληρώνετε για όσο χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες τους μέσα από todikio.gr.

clicktocall

Προαγοράζετε χρόνο συνομιλίας για τηλεφωνική συνομιλία με τον Σύμβουλο με χρέωση 2€ ανά λεπτό συνομιλίας (ελάχιστη χρέωση 10€ για 5 λεπτά συνομιλίας). Απαιτείται χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.

mediatel

Άμεση συνομιλία στο διαθέσιμο χρόνο του Συνεργάτη μας μέσω της υπηρεσίας mediatel με χρέωση 2,50€ το λεπτό από κινητό και σταθερό τηλέφωνο (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ). Ο μέγιστος χρόνο συνομιλίας είναι 15 λεπτά. Η χρέωση γίνεται απευθείας στο πάροχο τηλεφωνίας που χρησιμοποιείτε.

e-mail

Ανταλλαγή e-mail μέσω της online πλατφόρμας todikio.gr. Ο Σύμβουλος σας γνωστοποιεί την οικονομική προσφορά του κατόπιν εξέτασης του ζητουμένου. Απαιτείται χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.

click to call

1

Για κάθε λεπτό τηλεφωνικής συνομιλίας μέσω click to call πληρώνετε 2€ το λεπτό (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

 • Aν επιλέξετε την υπηρεσία click to call πρέπει να προαγοράσετε χρόνο εδώ, χρησιμοποιώντας  χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, στο ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον του todikio.gr.
 • Ο ελάχιστος χρόνος που μπορείτε να προαγοράσετε είναι πέντε (5) λεπτά, αξίας 10€. Αν προβλέπετε ότι θα χρειαστείτε περισσότερο από 5 λεπτά, τότε είναι καλό να προαγοράσετε ένα από τα μεγαλύτερα πακέτα των 25€ ή 50€. Διαφορετικά θα πρέπει να διακόψετε τη συνομιλία σας και να επαναλάβετε τη διαδικασία της αγοράς και χρέωσης στην κάρτα σας.
 • H χρέωση των 2€ ανά λεπτό συνομιλίας ισχύει είτε η κλήση γίνεται σε κινητό ή σταθερό, εντός της χώρας ή από το εξωτερικό.
 • Η χρήση click to call είναι δυνατή και από το εξωτερικό.
5 λεπτά 60 λεπτά
50€ - 25 λεπτά συνομιλίας

mediatel

2

Για κάθε λεπτό τηλεφωνικής συνομιλίας μέσω Μediatel πληρώνετε 2,50€ από κινητό και σταθερό τηλέφωνο (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ).

 • Καλέστε εσείς απευθείας τον Σύμβουλο της επιλογής σας και η χρέωση της υπηρεσίας της Mediatel θα γίνει από τον πάρoxo τηλεπικοινωνιών σας (σταθερό ή κινητό) στον επόμενο λογαριασμό σας.
 • H χρέωση των 2,50€ το λεπτό συνομιλίας ισχύει είτε η κλήση γίνεται από κινητό ή σταθερό.
 • Η μέγιστη διάρκεια της κλήσης σας είναι 15 λεπτά.
 • Η υπηρεσία mediatel δεν προσφέρεται εκτός Ελλάδας.

e-mail

3

Για την υπηρεσία ανταλλαγής e-mail, πληρώνετε ανάλογα με το είδος της απαιτούμενης συμβουλής.

 • Έχετε τη δυνατότητα να στείλετε δωρεάν e-mail σε Σύμβουλο της επιλογής σας, ώστε να του κοινοποιήσετε το ζητούμενο σας και αυτός θα σας απαντήσει με το απαιτούμενο συνολικό κόστος για τη συμβουλή που θα διαμορφώσει.
 • Εφόσον, συμφωνήσετε με το κόστος της υπηρεσίας, έχετε τη δυνατότητα να το εξοφλήσετε μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού στο todikio.gr (με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας) και να προχωρήσει ο Σύμβουλος στη σύνταξη της τελικής συμβουλευτικής απάντησης του.
 • Η υπηρεσία e-mail πληρώνεται και εξοφλείται άμεσα χωρίς να εκπίπτει από τυχόν προαγορασμένο χρόνο συνομιλίας για την υπηρεσία click to call που έχετε ήδη στο λογαριασμό σας.
4

Ο χρόνος που προαγοράσατε αλλά δεν εξαντλήσατε.

Στην περίπτωση που δεν καταναλώσετε όλο τον χρόνο που προπληρώσατε για τη click to call συνομιλία, τότε το υπόλοιπό σας παραμένει στον προσωπικό σας λογαριασμό. Το υπόλοιπο αυτό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για 1 έτος. Εάν δεν το εξαντλήσετε σε 1 έτος, θα σας επιστραφούν τα χρήματα που διαθέσατε.

5

Τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών για επαγγελματίες και επιχειρήσεις

Αν χρειάζεστε τιμολόγιο για τις υπηρεσίες που λάβατε από todikio.gr μέσω click to call συνομιλίας ή ανταλλαγή e-mail, μπορείτε να επιλέξετε το πεδίο «έκδοση τιμολογίου», το οποία είναι διαθέσιμη μέσα στη σελίδα του λογαριασμού σας και να συμπληρώσετε τα στοιχεία εκδόσεως τιμολογίου. Σε κάθε άλλη περίπτωση, todikio.gr εκδίδει απόδειξη παροχής υπηρεσιών, την οποία θα βρείτε στην προσωπική σας σελίδα.

6

Τρόποι πληρωμής


alpha e-commerce

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της AlphaBank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (SecureSocketsLayer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Εγγραφή

Συνδεθείτε